CelbereUS07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalyada 4TL oldu birde minik 200ml meyvesuyu 6TL. Her sabah 10TL verilen öğüne bakın. 3 Dilim su böreği 26TL 200gr. Sigarada içiyorsan 30TL. İşe git gel toplam 30km yol yakılan yakıt 40-50TL Arası.

Birileri diyorya binmeyin, yemeyin, içmeyin. Temel ihtiyaçlar lüx haline dönüştü.

Araçla gidip gelmeyi bıraktım, Sabahları simit meyve suyu almıyorum, su böreği yeme hayali kurmuyorum. Sigarayıda 2 güne çıkarttım.

Köleden farkımız yok bizi bu hale düşürenlere yazıklar olsun, hafta sonu geliyor evden çıkamıyoruz plan yapamıyoruz. Güzel antalyamda yabancılar lüx arabalarıyla geziyor memleketimin tadını çıkarıyor.

Mangal/plaj piknik alanlarına araçla giriş 48TL bu yerlere en yakın mesafe 30 40km, giderken bi markete girip tavuktur flan pikniklik malzeme alsan en az 500TL.

Türkiye çok güzel ekonomi harika, aç kimse yok, en ucuz yakıt bizde, avrupa bizi kıskanıyor, yurt dışında yaşayanların haline bakın,

Bunları halen destekleyenlere yazıklar olsun, kendi tükürüğünüzle boğulursunuz umarım.
Gerçekten ailemle geçiniyorum uzun süredir para harcamadığımı farkettim, alışveriş yapmak istedim fiyatlara baktığımda sonuç hüsran gerçekten hiç mutlu olmadığımı gördüm. Tatil yapmak istiyorum İstanbul'dan Antalya'ya gitmek bile hayal seviyesinde şu an.. Geçen yıl 30-40 TL'ye aldığım kısa kollu t-shirtler bile 120 - 200 TL arasında değişiyor.