TagOnset adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin tatlı ayrılık olmuş tadında bitmiş gitmiş.

22 yaşımdayım, aile zoru ile bununla artık sözlenmek zorunda kalmıştım. 2 senemiz var aramızda bu 2 senenin 4 ayı kadar da iki tanıdık gibiydik. Kendisi muhabbeti açtı ben de daldım içeriye. Sonra pat diye her şey oluverdi. Ama ben yine olmayacağını ve yoğun olduğumu söyledim. Bu 2 seneden 1,5 sene kadarında sıradan iki flört gibi ilerlettik ben de pek adım atmadım kendisi güya beni seviyormuş ama ben o zamanlar beni aldatabileceğinin kanısına varmıştım o yüzden kendimi pek kaptırma taraftarı olmamıştım. 2021 Ekim ayında çıkmaya başladık ve 14 Şubatta söz yaptık. Ben Aralık ayında bir kaç erkek ile konuştuğunu burada anlatamayacağım çareler ile öğrendim kendime plan yapma gereği duyduğuma ikna ettim ve yaptım da. Birden fazla plan oluşturdum kafamda ve çok düşündüm. İpin kopacağı yere kadar akışına bırakıp ses dahi etmedim. Allah'ın sopası var derler ya, doğru. Mart ayının ortasında beni aldattığının kanıtı çat diye gün yüzüne çıktı hem kendisi bir şeyleri saklayamadı hem ailesinden öğrendim hem de arkadaş çevresinden. Akabinde karşıma geçecek yüzü olmadığı için ayağına ben gittim. Arabama davet ettim bindi. Rota'nın İrem şarkısını açarak şu Aydın'da bomboş yollarda o şarkıyı zorla dinlete dinlete ağlamasına vesile oldum. "Tamam ben kötü bir insanım sen beni aldattın ama" demişti ama benim şeffaflığımı çok yakın arkadaşlarım bilir ve dedim ki "Kötü gördüğün o arkadaşlarıma sor bakalım ben seni aldatmışmıyım diye?" dedim. Çocukla da konuşup durumu kibar dille izah etmiştim konu kapanmadan çocuk da ben onu sevmiyorum demişti. Mart 28'de evlerine gidip yüzüğü istedim kuyumcuda tekrar paraya çevirttim bir şekilde arabamın bir kaç masrafını giderdim işimi kurdum. Şimdi kendi halimde dümdüz devam ediyorum. Aldattım mı ? Hayır. Güvendim mi ? Fazlasıyla. Sevdim mi ? Hata yapmış olsam bile ne yazık ki sevdim. Fakat hayatıma yeni girmiş olan birinden ümidim tam. Zora oynamak lazım ya da akışına bırakıp ne gelmiş ne gelecek görmek lazım. O şu an 2500₺'ye çorap fabrikasında çorap kontrolcüsü olarak çalışırken ben 4 farklı e ticaret sitemi yürütüp insanlara yazılım satıyorum. Bazı şeylerde ve bazı yerlerde kafayı çalıştırmak şart.
Valla hocam dediğin gibi bizim ilişkimizde tatlı bir ayrılık oldu fakat bana giderken şunu demişti sınavım bitsin tekrardan kaldığımız yerden devam edeceğiz her şeyi başaracağız diye bir söz vermişti. Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık halen arkadaşız. Birlikte LoL,Minecraft, Valorant tarzı full akardık başlarca onunla birlikte vakit geçirdiğim için çok keyifli olurdum gözlerim körermişti resmen. Daha sonradan kendi kendime şöyle dedim "eee bunları yapabiliyorsak hala neden ayrıldık ki?" o düşünceden sonra bende işler değişti eskisi kadar önemsemiyorum değer vermiyordum. Bana her fırsatta tekrardan birliktelik kuracağımızı söylüyordu bir gün hayatımın merkezindeymiş gibi davranıp ertesi gün hiç var olmamış gibi yapıyordu. 4 ve 5 Haziran yani geçen hafta sınavını oldu iyi geçtiğini söyledi ama bizden eski halimizden hiç konu açılmadı. Yani uzun lafın kısası beni kendi elindeki bir piyon gibi görüyordu istediği zaman hamlesini yapıp kendi önünü açmaya çalışıyordu.

Sizin konunuza gelecek olursak da söyleyebileceğim tek şey var. Kimseye tam anlamı ile güvenmeyin. Hep şüpheci yaklaşın bir yanınız güvenirken diğer yanınızda şüphe duysun ki gözünüz ona karşı körermesin. Sizin de 2 yılınız bir hiç uğruna heba olmuş. İşinizde başarılar dilerim rabbim daha çoğunu versin. Arkadaş da hak ettiği yerde çalışsın ki sizin gibi güzel ve azimli bir insanı kaybettiği için kendi haline yansın.