azmine hayran kaldim hocam da inşallah başarirsin fakat aç kalarak zayiflamayazsin ve yağ yakamazsin senin bu yöntemin ile hem aç kalacaksin hem hedefine fazla ulaşamazsin. Benim önerim şu şekilde olacaktir.
Sabah - kahvalti yapma türk kahvesi olabilir yada sade nescafe yaninda 2 dal sigara
öglen - az atiştir ekmegi kes yeşillik tarzi yiyecek ye haşlanmiş yumurta olabilir ama ekmek yeme gün agirlikli olarak yeşilcay / kök tarcin / sinamike / aclik otu al kariştir kaynat iç sabah ögle akşam gece de icebilrsin ama bol su limonlu su da olabilir kesinlikle tavsiye ediyorum. 5 litre olabilir 1 litresini gün aşiri limonlu su olarak 4 litresinide o şekilde içebilirsin
akşam 5 te ayni tarz beslen protein agirlikli olabilir varsa bütceniz tavuk vs yiyebilirsiniz. Yeşillik tarzi yine olabilr bol limonlu roka tere tarzi güzel lezzetli oluyor canin cok cekerse öglen kizarmiş ekmek yiyebilirsin
gün aşiri yarim mekik ile başla zamanla kilo vermeye başladigin da tam mekik cekersin hatta oturdugun yerde bile karin kaslarini çaliştir sikarak vs şinav olayina gelince kollara bacaklara kalca ve omuza faydasi var karin ve bel bölgesine fayda edecegini sanmiyorum.
Bana gelecek olursak bende tamamen tembellik var bu yüzden uygulayamiyorum. Tabi birde ülkenin durumu ortada olunca gecim derdi sikinti stres eklenince insan boşvermişlik sendromu yaşiyor
ama kesinlikle senin yapacagin bu yöntem ile fazla bir işe yaramaz benim dedigim gibi yapacak olursan teşekkür edecegine inaniyorum.