CEPMANYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlatmak istediginizi anladım hocam rekabet oranı düsük kelimelerde devam edin diyorsunuz fakat domainde bu is için uygun oldugu için seo uyumlu makale ile suan google üzerindeki aramaların önüne gecebilecegime inanıyorum hem domain içerigi anahtar kelimeye uygun oldugu için hemde e ticaret siteleri ürün boyutu ebatı cinsi vs hakkında bilgi veriyor benim sitede ürün hakkında daha detaylı açıklayıcı bilgi olacagı için çok daha faydalı olacaktır diye düsünüyorum hem seo açısından hemde müsteri memmuniyeti acısından mesela müsteri bebek tasıma cantası diye arattıgında benim sitede bebek tasıma cantasının ne ise yaradıgı nasıl kullanıldıgı malzeme cinsinden bebek için faydalı zararlı vs bütün bilgilere ulasacaktır ama tredyolda sadece birkaç adet görsel ve ürün fiyatı 50 kelimelik bir makale ile karsılacak seo acısından benim site onların önüne gecer diye düsünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bende yeni oldugum için emin degilim açıkcası
Benim demek istediğim; google, bu aramayı yapan kullanıcıları bir şey satın almak istiyorlar diye tanımladığı için genellikle e ticaret sitesi karşılarına çıkartıyor. E ticaret sitesini içerik ile geçmek tabi ki kolay ama sen ne kadar çalışırsan çalış google sana sen iyisin ama ziyaretçiler alış veriş yapmak istiyor deyip seni öteleyecektir. Bu sebeple bu kelimede çalışma yapmak pek mantıklı değil.