Öncelikle türk telekom alt yapısı ile bir farklı bir firmadan hizmet alacaksınız. Bu noktada önceliğiniz müşteri hizmetleri iyi olan bir iss seçmek olsun. Zira yaşanılan bir sıkıntıda uğraşır durursunuz.
Comnet açısından bakarsak ilginç bir firma. Sözleşmesini madde madde okursanız firma hakkında olumsuz bir söylemde bulunmak hizmet iptal sebebi ve bu iptalde iade hakkınız dahi elinizden alınıp portunuzu kaybetme tehlikesi var. Müşteri hizmetleri yetersiz en küçük bir sorunda dahi işlem yaptıramıyorsunuz.
Netspeed comnete göre müşteri hizmetleri daha profesyonel. Daha önce birkaç kez hizmet aldım ve genel manada memnundum. Sorunları fiyat politikaları. Sektörde sağlam bir rakip varken yaptıkları zam oranı çok yüksek. Ancak kendisini geliştirmeye çalışan bir iss.
Millenicom daha önce kullanmadım. Kullanma niyetim oldu birçok olumsuz yorumu görünce vazgeçtim.
Gıbırnet profesyonelleşmesi gereken bir iss. Kısa süreli bir kullanımım oldu ancak hizmet kalitesi ve desteği vazgeçmeme neden oldu.
Velhasıl kelam hepsinin artısı var eksisi var. Bence comnete bulaşma 3 kuruş fazla olsun kafan rahat olsun. Bir sıralama yaparsam:
Netspeed > Gıbırnet > Millenicom > Comnet