ara ara düşünüyorum kimseye anlatmadım "neden dövmedim" gibi şeyler söyleyecekleri için.
yaşadığım semt muhafakar işçi memur kitlesinin yaşadığı yer ama suriyeli yok ben görmedim en azından, 2 gün önce akşam alerji hapımı içip bir şeyler yemeye çıktım bilenler bilir alerji hapı kesintisiz 8-10 saat uyutur adamı.
tam restoran'ın önüne geldim ki yanımda geçen adamın telefonu önüne doğru dik bir biçimde tuttuğunu ve 5 metre önünde kadın olduğunu fark ettim. geri döndüm telefonuna gizlice baktım ve kamera açık görünce dürttüm nerelisin dedim tipide standart suriyeliydi zaten.
telefonu elinden aldım görüntülü konuşma vardı ama önünü çekiyordu fotoğrafları açtım video yok fotoğraf yok son silinenlere baktım o sırada başkaları yanıma geldi onlarada fark etmiş onlarda baktı video yok şiddet uygulasam suçluyum çünkü kanıt yok özür dileyip durdu kusura bakma vs vs çektin mi diyorum çünkü ses kaydediyorum yok diyor neden öyle tutuyordun kadına doğru arkadaşıma parkı gösteriyordum diyor.
2 gözümle gördüm önündeki kadını görüntülediğini ama arapça telefondan bulamadık herhangi bir görüntü bıraktık gitti. 2 gündür içimde dert olmuş durumda 25 senedir yaşadığım mahallede adam savaştan kaçmış gelmiş mahallenin insanını takip ediyor arkadaşlarına izletiyor ki önündeki kadında normal insan açık ilgi çekici bir şey yok (ki açık olsada çekmemeli)
2 gündür içime dert oldu çok üzücü biz avrupaya gidince ya da Antalyada vs rus ya da alman kadınlara asla bunları yapmıyoruz nasıl bir geri kalmışlık.