19 yaşındayım geçen sene üniversite sınavı istediğim gibi geçmeyince kpssye öylesine girmiştim ve zabıtalıktan tercih vermiştim. Sonrasında mülakatlara çağırıldım 1 ay falan mülakatlara çalıştım aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyordum. Sonuç olarak spor mülakatından 150 kişinin 100-120 kişisinden yüksek aldım. Sözlü pek istediğim gibi geçmesede bir umut bağlandı içime ve 1 aydan fazla süredir sonuçlar açıklanmadı haftasonuda yks sınavı var ve bu senede aytyi halledemedim. (Meslek lisesi mezunuyum) ve salaklık yapıp hep tyt çalıştım işin ciddiyetine son aylarda vardım o da beni kurtaracak gibi değil. Tek ümidim burası gibi olmazsa tekrar sınava çalışmak pek istemiyorum artık çevre baskısıda oluşmaya başladı hayat geçiyor diyenler, bir işe gir çalış diyenler, şansını kaybettin bu sene kazanacaktın diyenler, salak gözüyle bakanlar falan bi ton laf ediliyor işte. artık ne yapacağımı şaşırdım bir işe girip 10-12 saatimi verip asgari ücretede çalışmak istemiyorum inşallah Allah nasip ederde memur olurum en azından bi düzenim olur bu yaşımda bunları düşünmekten gerçekten sıkıldım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.