Ya arkadaş, şuraya sadece ticaret konusu açmak istiyorum ama iş yapacağımız insanlar o kadar enteresan ki, böylesine hayret verici bir ticari anlayışıda dünyayla paylaşmadan geçemiyeceğim..

Pop-under reklam alacağım için konu açtım dün.
Az evvel bir arkadaş yazdı, şu şu siteler var dedi, trafik şu fln neyse.

Dedim ki 1 hafta test için parasını verip alalım eğer trafik işimize yarayacak bir trafikse sürekli çalışırız dedim.
Aylık 5K fiyat çekti ortalama günlük 90K tekil hitli 5 site reklamı için. (Pahalı gibi bide, neyse)
Pahalılığıda sorun etmedim, size birde tanışma indirimi yapalım dedi.
Tamam, ne vericez şimdi 1 haftalık ücret dedim. 1.850TL dedi. (Ben ŞOK)
Normalde 5K'dan hesaplasan 1.250TL haftalık yapacak ücrete birde 1.850TL diyor, indirim beklerken zam görmek bi afallattı beni.
Böyle, böyle söyledim, onada mantıksız geldi verdiği fiyat, 1K ilk hafta için verelim, eğer trafik işimize gelirse aylık 5K'dan devam edelim dedim.
Yok bize güvenin, memnun kalacaksınız fln demeye başladı.
Ya 100 kere tekrar ettim be kardeşim 1 HAFTA DENİCEM, OLURSA DEVAM YA DEVAMMMM? yani nedir derdi anlamadım.
Dedim anlaşamıcaz hocam seninle, bi baktım trip atar gibi kısa yollu aeo yazıyor. aksjdklasj

Bu bu kadar saçma ısrar ediyorsa, 5'i alıp vınlar bu dedim, R10'dan ve Skypeden engeli bastım.

Abi insanlar şaka gibi vallahi.
Yani şu olay büyütücek birşey değilmiş gibi geliyor ama abi kaç tanesi denk geliyor böyle, sinirlenmemek elde değil.