bu teşekkür kategorisindeki mesajlara bakınca çok gülüyorum ben

yanlış hatırlamıyorsam bu örnegi daha öncede vermiştim...
x nickli arkadaş web sitesi için seo yaptıracak,gidip seo konusu olan bi arkadaşla görüşüyor.seo yapıcak arkadaş başta diyor ki mesela şuan elimde bi iş var,seninkine yarın başlıycaz.adamla anlaşıyorlar,hesap bilgilerini alıp ödemesini yapıyor.sonra gelip konusuna yazıyor,şöyle muhtemeş adam,böyle muhteşem adam işte anlaştık filan...gidiyor aynı şekilde itrade veriyor,yetmiyor bide teşekkür konusu açıyor

ortada bi çalışma yok,ortada özel olarak kendisine yapılan bi yardım filan yok.altı üstü parada anlaştılar,yarın işi halledicem diyip gitti adam.bu neyin teşekkürü arkadaş...
gerçekten teşekkür gerektiren konularda çok gördüm,onları ayrı tutuyorum tabi.ama sıradan,herhangi bi alışveriş için açılan ve zerre kadar teşekkürlük bi içerigi olmayan tonla konu gördüm.okuyup gülüyorum.arada diyorum,arkadaş adam gelip sana altı üstü gmail hesabı satmış.bunun nesine teşekkür ediyorsun hani ekstra özel bi durum yok,ben istesem aynı hesaptan 2dk sonra banada satacak,benden sonraki ahmetede,mehmetede diye bi mesaj atıp sorayım.ama işte olmuyor....