Merhabalar.
Tüm banka hesaplarınızın bloke olduğundan emin misiniz? Kripto para ya da sanal ödeme kuruluşlarında bulunan hesaplarınıza da bloke uygulandı mı? Ayrıca bloke işlemi yapıldığından nasıl haberiniz oldu? Harici bir bilgilendirme yapıldı mı? Banka ya da diğer kuruluşların müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalıştınız mı? Size ne cevap verdiler?
Vatandaş UYAP üzerinden icra dairesi, hukuk mahkemeleri ve ceza mahkemelerini sorguladıysanız ve hiç bir sonuç yoksa; ivedi bir işlem nedeniyle UYAP a düşmemiş olabilir. Ya da gizlilik gerektiren bir konu olduğu için size bilgilendirme yapılamıyordur. Biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Geçmiş olsun.
İyi forumlar
Sadece QNB Enpara hesabım üzerinden bilgi ve bloke geldi. Diğer banka veya platformlardan bilgi verilmedi ama tedbiren onlarla işlem yapmıyorum. UYAP ve edevlet bu işleri o kadar gizlilik içinde yapıyor ki iki kişinin bildiği sır değildir deyip ne borcum olduğunu bana bile ; ne sanal olarak ne fiziki oalrak bildirmedi. Haciz aşamasına geldiğinde ilk borcumu öğrendim ve gittim ödedim. Ardından hiç haberim yok başka bir borç yüzünden qnb enpara hesabım kapandı. İşte buna dair bilgi edinemiyorum. Bir önceki karşı tarafın avukatlık masrafı bu da mahkeme masrafı mı cezası mı faizi mi ? Borçlarımın kesin olarak bitmesi için ne yapacağım sürekli böyle bildirim mi gelecek? Net bilgiyi bana kim verecek?