Arkadaşlar düşüş başladığı tarihleri inceleyin, 3-5 günde piyasa bitik duruma geldi, birde çıkış yaptığı tarihlere bakın yine 3-5 günde ciddi artışlarla eski yerine dönüyor.
Ben 6 aydır tersteyim psikolojik olarak yıpranma sürecinide atlattım, sabırla bekliyorum, neredeyse birçoğumuz %90 zarardayız, kalan %10luk paramız TR şartlarında çöp, buradan çıkmanın anlamı yok.
Küçük iniş çıkışlardan faydalanıp al-sat yapıp elinizdeki coin adetini çoğaltın ortalamanızı düşürmeye çalışın. Bu şekilde sert yükselişler başladığında ciddi karlar edeceksiniz.
Şuan yapılabilecek en güzel şey dediğim gibi adet artırıp, ort düşürüp sabırla yükselişi beklemek.
Gelen yükseliş sert olmadığı için insanlar alım yapmıyor, ve şuanda her kanalda olumsuzluk, düşüş yönlü paylaşımlar mevcut.
Hafif bi sert yükseliş geldiğinde alım için daha düşük fiyatları bekleyenler korkuya kapılıp fırsatı kaçırmamak için hemen alım yapacak, bu sayede yükseliş hızlanacak, üstüne birkaç güzel haber paylaşırlar yükseliş bir tık daha hızlanır yine 4-5 günde eski yerlerine gelir zararlar çıkar kar almaya bakarız.
Bu durum hep böyle olmuştur grafikler ortada.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.