Moon Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüh be. Zaten Türk yazılımcıların hepside kapında yatıyordu senden iş almak için. Sektörümüz adına sizin gibi bir müşterinin kaybı çok acı. Siz hintlilere gittiğinizden beri eve ekmek bile götüremiyoruz. Lütfen, Hintli değil Türk birisine iş verin. Evde çoluk çocuk aç…

Bana ne kardeşim? İstersen bedava yaptır. Bana ne? Senin 10-15.000 dediğin miktar benim haftalık kazancımdan az. Bana kalkıp gelip yazdığın şeye bak. Konu ile verdiğin cevabın alakasına bak.
Ya allah aşkına ne anlatıyorsun sen? Konu ile verdiğim cevabın ne alakası yok? Sen neden bahsetmişsin konunda sanki, sadece PARA ve MÜŞTERİNİN İŞİ BİLMEMESİ üzerine konuşmuşsun. Müşteri işi bilmeyecek zaten dostum, herkes profesyonel değil, herkes sana yaptıracağı işin akış şemasını sağlayabilecek donanımda değil. Senin görevin zaten adamın isteğini anlayıp ortaya ürünü çıkarmak ve iş bitmeden tekrar görüşüp revizeleri gerçekleştirmek. Para konusuna gelirsek evet eşeğin yüküyle para isteyip yaptığınız iş arasında fp anlamında yetersizlik var, sinir, stres var. Verelim parayı 1 ay ulaşamayalım müşteri olarak sürüklenelim peşinizden koşturup duralım oyalasınlar ohh ne güzel Misal ederi 1K'lık işe ben neden gelip 5-10K isteyen adamlara gelip üstüne yorulayım ki, 2 günde işi teslim adamlara yarı fiyatına yazdırırım yazılımlarımı, sektörü bilip bunu yapmayan adamda yok zaten. Alıntı yapmanıza gerek yok bari konuda yormayın daha fazla. Size başarılar