Merhabalar, bildiginiz gibi silicon academy var. Yasım 2 3 ay sonra 27 olacak, bunların egitim suresi 8 ay ve is garantisi veriyor onun yanında da 6 aylık staj imkani varmış. Ben bu süreci tamamlayana kadar yasım 28 olacak. Bu kadar paralar vermeye gerek yok dediginizi duyar gibiyim ancak bir grup dahilinde kendimi anca motive edebiliyorum(yanlış anlasilmasin motive olamiyorum diye sevmedigim anlamina gelmesin yapım böyle, spora gidecekken bile yanımda 1 arkadas olmayinca ya gidemiyorum ya kendimi hazir hissedemiyorum). Dıger yandan önlisans makine tekniker mezunuyum ve bu alanda pek calismayıda sevmiyorum ancak bu alanda caliatigim zamanda iae 5 6 bin lira ile bir yere girebilirim. İlgili yazılım ilanlarina bakiyorum hep şunu yazmislar; universitelerin 4 yillik elektronik insaat yada makine muhendisligi veya pc bolumuyle alakali bolumlerinden mezun olmak diyor. Ayrıca ingilizcemde hiç yok onunda üzerinde durur gelistiririm diye düsünüyorum. Ama ne kadar gelisir orası mechul tabi
Şimdi asıl sorum şu; böyle bir risk alıp 1 yılı bu şekilde degerlendirirmiydiniz yoksa bu sevdadan vazgeç işin sonunda kocaman bir hiç olabilir o yüzden gir alaninda bir yere çalis mı olurdu.