Demiş Franz Kafka.

Bende çok kere karşıma almaya yeltenmedim değil ama verilen eğitimin getirdiği ağırlık ile asla o eşiği aşamadım. Güvercin adımlarıyla yavaş yavaş hayallerime ulaşmaya çalıştım ama bir türlü işleri başarıya tam olarak atamadım. Şimdilik amazon associates ile aylık pasif bir gelirim var.

Bunun öncesinde (12 yıl kadar) babam ile çok kere karşı karşıya geldim. Ben online ticaret üzerinden bir ço girişim de bulundum. Hepsinde günlük yaklaşık 1000 TL gelirlere kadar ulaştım ama bunu kanıtlayabilmem için bir türlü o fırsatı vermedi hayat bana. Tam bu sefer oldu dedim bir aksilik oldu ve sistem başarısız oldu. Babam bu işlerden para kazanmanın hayal olduğunu söyler dururdu hep. Şimdi amazon associates ile pasif kazancımı çektiğimi görünce artık o da pes etti

Buraya 12 yıllık daha çok yaşanmışlık yazardım ama bunun bir önemi yok. Çok kolay bir şekilde evden çıkıp mega kente gelebilirdim. Çünkü İstanbul'a gelseydim belki de başka bir hayalin kapılarını açacağıma emindim ama bunu yapmak için o gamsızlığı yapamadım. Evimde kalıp 2009 yılında kapatmak zorunda olduğumuz firmamızın enkazlarını toplamaya yardım ettim. Hala daha düzlüğe çıktığımı söyleyemem ama vicdanım rahat.

Şimdi ise Ankara'da babamın, ertesi gün olacağı bypass ameliyatı için başında bekliyorum.

Dünya, kendimiz için alacağımız radikal kararlar için çok az bir zaman sunuyor bizlere. O küçük zamanın içinde sevdiklerimizi kırmamayı tercih ettim ben.

Kalın sağlıcakla...