Anlatıyorum iyi oku
ilk önce bir plan yapmamız lazım ve plana olabildiğince sadık olmamız gerekiyor ki hayallerimize kavuşalım. O zaman planımızı oluşturalım.
Zaman ve sabır başarıya gitmemizin en büyük anahtarıdır. 1 günümüzü olabildiğince güzel bir şekilde harcamamız gerekiyor. Şimdi asgari ücretle çalıştığımı düşünürsek büyük ihtimal gün de işe ayırdığımız 8 saattir 8 saatte uykuya ayırsak 4 saat yol yemek dinlenmeye ayırsak kaldı 4 saatimiz 4 saatimiz ile pasif gelir elde etmek için az uykudan 2 saat alsak 6 saat gayet işimizi görür. Pasif gelir için hadi başlayalım ilk temelimiz yöntemler bulmak bunun için yabancı kaynaklar da araştırma yapmamız lazım. Örnek araştırmamı yaptım İngilizce site açıp dolar bazın da kazanç yapacağımı hedefledim uygun sektör bulup 5 adet site açıp düzenli bir şekilde içeriklerimi girer yavaş yavaş yükselmesini beklerdim. Bir yandan da YouTube kanalı açar Gta 5 gibi oyunların videolarını çeker çocuklara yönelik herhangi bir mic ve cam ihtiyaç yok çizgi film tarzında videoları düzenli bir şekilde kanala yüklerdim. Bir yöntem daha araştırır örnek Satış karşlığı komisyon veren siteler bulur reklamlarını yapar beklerdim. 3 4 ay sonra ortalama 4 bin dolar minimum bir gelir ulaşırdım. (Cümleler de anlam bozukluğu olabilir telefondan yazıyorum. Kusura bakmayın bunun için) iyi geceler dilerim herkese unutmayın zaman ve sabır başarının anahtarıdır