KingTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle teşekkürler hocam etiketlediğin için discord token üreten botum mevcut lisanslı şekilde satıyorum ama önce şu sorunuza cevap vereyim.

koskoca ülkede bir tane bile mi coder yok?

biz yazılımcıları herkes 2 tık tık yapıyor para kazanıyor sanıyor ama öle bir durum yok biz işimize beynimizi koyuyoruz normal işte çalışan biri 2 gün dinleniyor kendine geliyor bizler dinlensekte kendimize zor geliyoruz.Üstelik her iş veren verdiğimiz fiyatı fazla buluyor basit bişey için çok para istiyorsun diyorlar ben basit olan birşey için çok para istemem(isteyenler var ama zaten çok iş yapamıyorlar) ama işiminde hakkını isterim.Discord token üreten botun bedeli 1000 tl değil öncelikle discord o kadar çok güncelleme çıkartıyorki önlem almak için bazen günlerce kafayı yedirtiyor.

ben botumu yıllık 200$ lisansla satmaya karar verdim artık.Konuya yazamamıştım burdan belirteyim.

konu linkim: https://www.r10.net/bot-program-alis...lusturucu.html

gene de çok diyorsanız piyasadakilere bakabilir inceleyebilirsiniz.

ziko: 1 hesap için 20 mb tüketiyor ben maksimum 3 mb tüketiyorum.

ziko : faillerin hepsini gizliyor göstermiyor esas açma oranı % 50 bile değil herkes %100 açıyor sanıyor ben hiçbirşey gizlemiyor.ben mobil proxy ile %70 iproyal ile %60 açıyorum

Ben botuma garanti vermiyorum .Garanti vermemin sebebi benim de insan olmam beynimin sınırı olması discord sitesinin sahibi olmamam çözemeyeceğim birşey olabilir bu yüzden hiçbir botuma garanti vermem ama yakalanınca update getirmek için canla başla çalışırım lisans süresi ni donduruyorum fazlası ile telefi ediyorum

Daha bugün sadece türk yazılımcı olduğum için yabancı bir telegram grubunda yapmadıkları kalmadı (zenci, arap, fakir ülke vs vs.)2 telegram grubundan da attılar siz burda hintlileri yabancıları övüyorsunuz bunu anlayamıyorum bu kadar yabancıları sevmeyin onlar zerre bizi sevmiyorlar emin olun