Merhaba arkadaşlar
edit: (İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Burada çok sayıda yazar arkadaş olduğunu biliyorum amacım yazarları da bir platformda toplayıp yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak. Bunun dışında yeni kazanç yolları açıp piyasayı canlandırmak.)
Uzun süredir gündelik işlerle farklı alanlarda denemelerim oldu. Yazarlık alanında biliyorsunuz yazmak vakit alan ve emek isteyen bir süreç normal mesai saatlerinde çalışıp da çok az kazanmak çoğu zaman iş bulamamak hemen hemen hepimizin sorunu. Türk insanı olarak bence bir sorunumuz da, grup olarak çalışamamak olabilir. Oysa farklı bakış açıları ve her zaman yardım alabilecek olmak büyük bir avantajdır.
Gelelim ekibimizin amacı ve stratejisine.
Farklı platformlarda teklifler alıyorum ve benim tempomda yaşayan birisi için bir iş alıp tamamlamak sonra başka uygun bir iş aramak vs oldukça yorucu oluyordu. Amaçlarımdan birisi-- halihazırda oluşmuş sürekli keyifle çalıştığım müşterilerim var dı (ara verdim) bu şekilde bir müşteri portföyü oluşturmak (daha genişini), teklifler sunabilmek için size ihtiyacım var. Gündüzleri çalışıyorum, geceleri de araştırma ve yazmayla meşgul oluyorum. Haliyle hem dışarda, hemde bilgisayar başında aktifim. Aileme sosyal hayatımada zaman ayırıyorum. Bu sebeple iş takibi yapabilen ve sorumluluğunun farkında yazarları ekibimize dahil etmek isterim.
Herhangi bir baskı ve yaptırım olmadan herkesin serbestçe talep oluşturup hizmet verebileceği gerektiğinde yardım alabileceği bir ortam oluşturmak istiyorum. İşleri sizin için farklı platformlardan kendi hesabıma alarak paylaşacağım. Türkçe- İngilizce olarak başlayıp ilerleyen zamanlarda hizmet ağını genişletmeyi de hedefliyorum. "Farklı diller, farklı hizmetler vb"
Karşılıklı güven içinde ilerleyebilmeyi umuyorum. Kapattığım çok sayıda hesabım ve geri çevirdiğim işler var eğer ilgi çok olursa bende aynı oranda iş almayı sürdürürüm.
Eğer teklifim sizin için uygunsa
Telegram Grubu kuruyorum burdan
https://t.me/+l62y_Ye8yrE2Njc0 cevap verebilirim.
Ayrıca iletişim kurmak istemeyenler, sadece grubu ve işleri takip edebilir, isteyen yapamadığı süresi dolan işlerini paylaşır; İlerleyen zaman içinde paylaşacağım işlerle ilgilenebilir.
Grubumuzun 4 artı 4 yani 8 haftalık bir harekat planı var. Üye alımı ve ufak ufak iş pyalaşımlarından sonra başka freelancerlar ile de çalışıp büyüyebileceğimiz bir konsept düşünüyorum. Şimdiden hepimiz için hayırlı olsun.