edit:
şuan 3 farklı hesaba 3 farklı domain ile reklamlar girilmiş vaziyette biri 3 gun oldu digeri 2 gun biride bugun hiç biri onay almadı sizde durum ne arkadaşlar ?
yanı askıya gitmiş olsa uyarı gelirdi . hepsinin ipsi farklı kartları farklı domainleri farklı
hiç bir reklamım onay almıyor incelemede kısmında kalıyor, problem bende mi yoksa genel bir reklam onaylanmama durumumu var, geçen ayda böyle bir kaç konu görmüştüm onay bekleyen reklamlar ile ilgili

------
Merhaba arkadaşlar malum Google hergun yeni bir Politika ile hesapları askıya alıyor
şimdide şöyle bir sorun var müşterilerim için açtığım reklamlarda bazı ( ve genelde böyledir) eklediğim reklam 30-40 dakikada onay alıyorken
3-4 hesapta 2 gun geçti reklamlar onay almadı bekleme de inceleniyor uyarısı var , her hangi bir mail veya politika uyarısı da yok
bu durum normal mi 3 gune kadar sürer yazıyor google açıklamasında ama ben ilk defa karşılaşıyorum bu kadar uzun
bu arada reklamlara eklediğim siteler domainler vs hepsi birbirinden farklı. ve daha once askı yememiş domainler .