Gurul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuğu çocukluğuna bırakın diyorlar ama çocuklar beyinlerinin %75’ini 7 yaşına kadar tamamlıyor. Bu yaşa kadar ne verirsen sünger gibi çeker. Tabi sadece tek yönlü olarak geliştirmeyin. Manaviyat da çok önemli.
tabiki hocam, hafif hafif ingilice olsun, kodlama olsun. bunlar geleceğimizin en onemli şeyleri, hatta şuanda.
Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşlar laf olsun diye konuşmuş hocam sen bu çocuğun aklına yazılımı o yaşta sokarsan ileride onun için çok güzel yatırım yapmış olursun
evet hocam, bende o ynden düşünüyorum. bende yazılımla uğraşıyorum ama bunu 5 yaşından beri uğraştığımı düşünün belki şuan cok farklı şeyler olacaktı. biz yapamadık ama bizden sonradakiler neden yapamasın?
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Robotik kodlama öğrensin eğer içinde varsa öğrenir yoksa zorlamayın asla
tabiki hocam hemen oturup bana bunu yaz şunu yaz beklemiyoruz zamanla herşey adım adım olacak, belirli bir yaşa geldiğinde zaten yazılıma başladığında bunları biliyor gibi olacak. puzzle git git gide tamamlanacak
voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHP öğretin. :P Şaka maka algoritma mantosunu geliştirecek oyunlaştırarak öğreten uygulamalar var. Mesela Scratch
teşekkür ederim hocam, yavaş yavaş işte, kökünü aldıkdan sonra gerisini o düşünebilir