Şimdi arkadaşlar kaç gündür forumda inceliyorum eticaret yazılımları yapıyorum ama herkes ürün bulmakta yakınıyor 4 gündür piyasada aracısız ürünler alabiliceğim üretim yerlerine gittim ve konuşmalar görüşmeler sonucu olumlu cevaplar aldım şuanlık direk aracısız alabiliceğim ürünler erotikshop tüm ürünleri protein tozları giyim ayakkabı takı petshop iç giyim bunların hepsını uretım yerlerınden dırek alabılıyorum sormak ıstedıgım şu tedarik hizmeti işine giricem bu konuda hizmet alacaklara istediklere bölumlere göre tedarik alacaklar için site ve ürünler ile birşey yapsam satış yapacaklara direk website full kurulum hosting hizmeti tüm sanal pazarlar modülleri muhasebe sistemleri kurup barındırsam ısı yapacak kısıler domaın alsa yeterlı sızce bu hizmet fiyatları ne yapılsa güzel olur ürünlerin güncellemelerı hersey tarafımca otomatık olarak yapılacaktır herzaman
not: herkes kedni tredyollarını ekleyebılıcek paytr iyzico neyle odeme alıyorlarsa musterılerden alabılır hersey kendılerı kontrolunde gerisi bizim kontrolumuzde bılgı verılerek sıparısler dustukce bızde gonderım saglıycaz