Knight onlineyi ilk çıktığında oyuyordum, sonra az az oynayıp bıraktım. PVP serverleri tercih edin. orjinal uskoda oynayıp boşuna para harcamayın.
USKO parasız oynanacak bir oyun değil. şöyle bir cz çıkıp pk atayım dersiniz ama cz de çok paralı oyuncu olduğu için pek zevk alamazsınız.
oyunda çevreniz yoksa warrior,priest veya mage önermem, bir tek asası partisiz oynayabilirsiniz o da asas da yeni oyuncular için zor gelir.
1-yeni başladığınız için, 2-az bütçe ile daha çok eğlenmek için, 3- oyunda çevreniz olmadığı için (discord tw gibi programlara bağlanıp da küfür dinlememek için)
bu 3 nedenden dolayı Kurian ile başlamanızı tavsiye ederim. Youtube'de ImKira diye bir oyuncu var, Kurian'ı en iyi o anlatıyor.
Hiç başlamasanız daha iyi, DOTA 2 oynayın
1) Hangi build daha eğlenceli? (Bow'cu eğlenceli gibi duruyor) - Bana Göre Kurian
2) Max lw ne kadar sürede ulaşılabilir? - En son 83'dü, 300 lira küsür premium denen özelliğe verirseniz kısa sürede ulaşırsınız. bu süre çok değişken.
3) En iyi server hangisi? - En iyisi PVP Server, özel sunucular ko cuce diye bir site var orda bulabilirsiniz.
4) Knight içinde slotta kasmak botu mevcut mu? - eslanta çıktıktan sonra paramum slotunda güzel kasıyordum. Knight Online USKO'da Genie denen kendi makrosu var.(ücretli), ayrıca donanım olarak satılan makro pedallar var. zamanında 4,5 yıl knight online pedal üreticiliği yaptım. Slotlarda geniesiz makro pedal kullanırsanız ban yersiniz .
5) Makro tam olarak ne için kullanılıyor - genelde level veya para kasmak için kullanılıyor.
6) Öğretici içerik çıkaran birileri varmı (YouTube,Twitch) - Youtube'de imkira var.
7) PK nedir? ;D - ork ve human ırkının birbiri ile kapışması. oyun başlarken soruyor. ya ork olursunuz ya human. her iki ırkın da karakterleri aynıdır.