Arkadaşlar tekrar merhabalar,

www.izinver.net
Uzun zamandır geliştirdiğimiz yeni platformdan bahsetmek istiyorum. Malum daha önce paylaştığım iletiye istinaden mailing işi yaptığımı biliyorsunuz. Ancak yukarıda ki mail platformunu artık kullanmıyoruz. Bunun yerine doğrudan kendimize ait bir dijital pazarlama platformu geliştirdik, linki yukarıya bırakıyorum. Bu platformdan aynı anda hem toplu e-mail hem de toplu sms göndere biliyorsunuz. Ayrıca ticari sms gönderiyorsanız malumunuz İYS de kaydınız olmalı ve datalarınızı bu sisteme kaydetmeniz gerekli. İYS entegrasyonumuz sayesinde profilinizi de izinver.net'e entegre ederek gönderilerinizi izinli şekilde yapabilirsiniz.
İzinver.net'in güzel yanı her kurumsal kullanıcı için kendilerine ait bir profil sayfası kurguluyoruz ve bu profillerini sosyal medyada veya kendi web ortamlarında paylaşarak, profillerini ziyaret ettirebilir ve izin yönetimi servisimiz sayesinde orta ve uzun vade de yeni kullanıcı dataları edine bilirler.

Platformumuzu ziyaret ederek sayfamızı incelemenizden memnun olurum. ve toplu gönderi yapacaklar bize ister platformdaki chat üzerinden, ister whatsapp hattımızdan (0543 384 4091) veya destek@izinver.net mail adresinden ulaşabilir.

Aynı zamanda Amazon startup teşvikleri konusunda da yardım ve destek isteyenler olursa ki bu konuda bayağı incelemelerde bulunduk ve tecrübe edindik. Bu konuda da danışmanlık verebiliriz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.