Geçenlerde Bionluk platformunda denk geldim. Birisi MMOFPS bir oyunun baştan aşağı sunucu sistemini güncellemek istiyor. Bu sıfırdan MMOFPS oyun yapmaya eşdeğer, haliyle ona göre fiyat verdim ve çok buldu. Bütçesini sordum 150-200 TL veririm diyor 😂

Başka bir müşteri Hypercasual bir oyun istedi normalde prototip geliştirme ücreti 4.000 TL fakat önceden çalışmamız ve iletişimimiz ötürü yarıya düşürdüm. Yine çok buldu bütçesi 500 TL'ymiş. Başkası online bir oyun istedi detay vermiyor. Ben de "online ise minimum 10.000 TL'den başlar detay verirsen artma ihtimali de var" dedim "çok fazla max 1000 TL'ye yapacak bulurum" dedi...

Başka bir platformdan yazan birisi MMORPG oyun istedi. 200.000 TL taban fiyat çıkardım çünkü isteği gerçekten büyük. Tam dediğiniz gibi 17-18 yaşında bir arkadaş 35 bin TL istemiş 6 ayda yaparım demiş. Ay bazlı bölsen asgari ücret etmiyor. Arkadaşın profile bakıyorsun elde hazır oyun var ona güveniyor.

Bakın bunlar maksimum 2 günde yaşadıklarımın sadece 1/10'i. Yani sonuna kadar haklı bir yorum yapmışsınız.