oxopage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bir sipariş alındıysa, önce tasarım yapılmalı. Tasarım şart. Tabi sonrasında istenen teknik gereksinimler doğrultusunda Google, Seo, Optimizasyon, hızlandırma gibi işlemler yapılmalı.
Çok teşekkür ederim. En kısa sürede SEO öğrenmeye başlayacağım. Google'de ne gibi işlemler yapılıyor acaba? Bu işlemleri öğrenebileceğim bir kaynak biliyor musunuz?

bcsbilisimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, ben iş alınca önce sektörü analiz ediyorum. Mesela geçenlerde nakliyat sitesi işi aldım. Diğer firmaların web sitelerini inceliyorum. Backlinklerini sorguluyorum ve seo konusunda nasıl öne geçebilirim onu analiz ediyorum. Tasarıma başlamadan önce müşteriye nasıl bir web site istediğini tarif etmesini istiyorum. Örneğin renkler, web sitenin düzeni ve beğendiği site var mı onları soruyorum. Tasarıma başlayacağım zaman kafamda kurguluyorum. Ve onları basit bir şekilde grafik tasarımına döküp bakıyorum hoşuma gider ise tasarlıyorum. Wordpress de elementor kullanıyorum. İlk işim güvenlik ayarlarını yapmak oluyor. Admin panelini urlsini değiştirme vb güvenlik ayarlarını yapıyorum. Aldığım işin bütçesine göre bazen hazır templateler de kullanabiliyorum ve düzenleyip uyarlıyorum. Wordpress de elementor ile tasarım yapacağım zaman envato elements kullanıyorum. Orada ki free blockslar ile kolayca işlerimi hallediyorum.
Çok teşekkür ederim, çok bilgilendirici bir paragraf olmuş.

Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik ayarları + cache ayarları + seo ayarları.
Google search consol gibi kurulumlar...
Çok teşekkür ederim. Google ile ilgili kurulumlar hakkında çok bir bilgim yok. Öğrenebileceğim bir kaynak biliyor musunuz acaba?