Moon Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten yazılım sektörünün içinde olmayan birisi o kadar detaylı döküman çıkaramaz. Konu o değil.
Sadece yazılım içinde değil bu. Örneğin tasarımda;
Konu tasarımı istiyorlar ve yaptıkları şeyi anlatayım.
Whatsapp'tan yazıyor referans kısmına şu resimler diyip tek tek ekran görüntüsü gönderiyor whatsapp'tan
Arkadaş bunu yapacağına bir klasör oluştur, bir alt klasör oluştur referanslar adını ver örneğin
Eklenmesini istediğin görselleri oraya koy, hizmetlerim bölümüne mi ekleteceksin o isimde bir klasör aç oraya koy
Niye konuşmayı çorba ediyorsun veya karmaşıklaştırıyorsun

Yazılım tarafında örneğin;
Adam gelip diyor ki bir api var bunu siteye kodlatmak istiyorum diyor. Tamam diyorsun, apiye bakıp fiyat süre veriyorsun.
Ama bilin bakalım ne eksik? Site yok ortada. Tasarımıda yapılacakmış ama bunu belirtmiyor. Ben hali hazırda olan siteye api bağlanması için fiyat süre veriyorum.
Daha neler neler var. Siz üretirsiniz bu söylediklerimden yola çıkarak.
mesela o kısım çok doğru çorba ediyorlar bende tasarımcı olarak yani atana kadar istiyorum düzenli bir şekilde mesela konser yada etkinlik afişi olacak sanatçıları atıyor aynı anda birden sonra nereye ne yazılacak vs karman çorman atıyor.acayip hallere giriyorum elim ayağım karışıyor..o yüzden world belgesi adım adım ilerlemesini istiyorum.whatsap atma diyorum bak kalite bozulur mail at ama diğerinde bozulmadı diyor yapıyorsun aa bunun kalitesi düşmüş diyor.tasarıma girince hikaye çok onda hocam.

hak veriyorum yazılım kısmında. sıfırdan bitimine kadar proje dökümante etmek çok zor gerçekten proje çok sayfalar ve formlardan oluşursa. zaten yazılımcıların çoğu anlıyor ama onlarda döküman istemesinin sebebi kendileri ileride gözden kaçırmış birşey olup unutuldu veya yapılmadı ise bak burada yok iletmemişsiniz demek için yani işin gerçeği bu. ben poroje yaptıracağım sırada şöyle düşünüyorum hocam açıkcası yada şöyle yapsam nasıl sizce.
Wolrd belgesi açıp kayıt kısmından başlayıp bir sitenin benzeri yapılacaksa ekran görüntüsü alıp madde madde yazmak.
diğer sayfaya yada sayfalara ekran görüntüsü ekleyip olmasını tam olarak anlatmam lazım değil mi birebir istesemde sistemi?