hocam döküman işi gerçekten herkesin harcı değil. bu yüzden birebir aynısını istiyoruz diyen kişilere neden bire bir aynısı yapabiliriz diye siz bir bref sunum yapmıyorsunuz adım adım mesela yada ne yapılabilir bilmediğim için soruyorum affola.gerçekten hani bir sistemin alogirtma şema butona tıklama yada sayfalar formu bunları en ayrıntısına kadar yazan varmı size gelip kurumsal harici. yada gerçekten yazılımcılar sistemi inceleyip benzer birşey yaptırmak istediğinde evet aynısı birebir işleyiş şeklinde yapacağız denmiyor döküman deniliyor. sizde biliyorsunuz ki bir yazılım yapmak parça parça arayüz alogoritma şema vs proje işi ekip işi. mesela bunu yazılımcılar yapmak gerekmezmi iş alındığında yazılım firması sen alogirtma çıkar sen veritabanı yap sen arayüz hazırla gibisinden
Hocam zaten yazılım sektörünün içinde olmayan birisi o kadar detaylı döküman çıkaramaz. Konu o değil.
Sadece yazılım içinde değil bu. Örneğin tasarımda;
Konu tasarımı istiyorlar ve yaptıkları şeyi anlatayım.
Whatsapp'tan yazıyor referans kısmına şu resimler diyip tek tek ekran görüntüsü gönderiyor whatsapp'tan
Arkadaş bunu yapacağına bir klasör oluştur, bir alt klasör oluştur referanslar adını ver örneğin
Eklenmesini istediğin görselleri oraya koy, hizmetlerim bölümüne mi ekleteceksin o isimde bir klasör aç oraya koy
Niye konuşmayı çorba ediyorsun veya karmaşıklaştırıyorsun
Yazılım tarafında örneğin;
Adam gelip diyor ki bir api var bunu siteye kodlatmak istiyorum diyor. Tamam diyorsun, apiye bakıp fiyat süre veriyorsun.
Ama bilin bakalım ne eksik? Site yok ortada. Tasarımıda yapılacakmış ama bunu belirtmiyor. Ben hali hazırda olan siteye api bağlanması için fiyat süre veriyorum.
Daha neler neler var. Siz üretirsiniz bu söylediklerimden yola çıkarak.