1) Hangi build daha eğlenceli? (Bow'cu eğlenceli gibi duruyor)
1-C) Knight Online aslında bir takım oyunu ve ona göre karakter(Build) seçimi yaparsın. Bow açarsan solo yani tek başına oynayabilirsin, item alıp farm ve pk için idealdir.

2) Max lw ne kadar sürede ulaşılabilir?
2-C) Max Lw 83/5 buda şu şekilde normal 83 Lw olduktan sonra Lw kasımı devam ediyor daha sonra karakter %100 exp barından sonra farklı itemler ile 84 oluyormuş gibi sana extra stat veriyor onlarla daha fazla atak ve defans yapabiliyorsun.

3) En iyi server hangisi?
3-C) Bu server seçimi tamamen sana ait olmalı çünkü oyunu çok kişi oynuyor ve oyun tamamen "pay to win" olmaktadır.

4) Knight içinde slotta kasmak botu mevcut mu?
4-C) Her LwLe göre belirli slotlar ve maplar mevcuttur. Parayla alabildiğin oyun içerisinde Silkroadçıların PH botunun çok basit bir kasılmalık bot mevcut. Buna da genie diyorlar tamamen süreyle işleyen bir bottur.

5) Makro tam olarak ne için kullanılıyor
5-C) Makro oyunda yasak kullanıldığı görüldüğü anda seni hapse atarlar veya banlarlar bilgin olsun.

6) Öğretici içerik çıkaran birileri varmı (YouTube,Twitch)
6-C) Bu şekilde bir içerik henüz görmedim genel olarak farm ve PK videoları yayınlanır.

7) PK nedir? ;D
7-C) Silkroad da nasıl pvp atıyorsun burada da belirli maplar var orada karşı ırktan olan karşılaştığın herkese vurabiliyorsun ve biz bu denli karşılaşmalara PK diyoruz. Silkroad da ki gibi teke tek istersen herkesin gittiği arena sistemi vardır veya PK alanı dediğiniz CZ, Ardream, Ronarkland Base ve IRK savaşları dediğimiz yerlerde kıyasıya bir mücadele verilir.

Kendimi bildim bileli Knight Online oynadım(hala oynamaya devam ediyorum.) ve arada da Silkroad gibi oyunlara da sarmışlığım oldu sormak istediğin her şeyi PM'den sorabilirsin seve seve cevaplarım.

Bu arada bunu eklemek istedim oyunda para olarak çok büyük miktarlar dönüyor bilgin olsun. Parası olan fazlasıyla güçlü oluyor önemli olan item ve playerlik diyebilirim.
60 bin TL'lik karakterim vardı diyeyim sen oradan anla.