Selamlar, zamanında dolar bazlı satın aldığım değerli global domainler var. Hali hazırda dururken dahi teklif gelen domainlerden bahsediyorum, dolar 3-7 arasıyken topladığım 4-5 hane arası satışa uygun domainler. Ülkemizde de yüksek kur artışlarından ötürü hepsini satışa sunmak istedim.

++ godaddy de domain satış için üyeliğim var, daha önce hiç öne çıkanlara domain çıkartmamıştım bunun ücreti de sanırsam 20 dolardı. domainler değerli olduğu için bazılarına deneme amaçlı bu ücreti ödeyerek öne çıkarma hizmeti satın aldım.

++ godaddyde de o kadar çok öne çıkarılan domain var ki belki 300-500 bunların hepsini tek tek gezenin olduğunu düşünmüyorum, ben en son eklenen en önde sunulur mantığını düşündüm zaten sirkülasyon var. fakat böyle bir şey yokmuş efendilerde, satın aldığım hizmet hiçbir işe yaramadı domainimlerimi anahtar kelime girmeden bulmam bile çok zor.

++ sonuç olarak uyarı olarak bu konuyu açmak istedim almayın arkadaşlar bu hizmeti bi gün denk gelirseniz, öne çıkarılan hizmeti almadığım domainler ile diğer domainlerimin görüntülenme sayısı aynı.

20 dolar yabancılara ufak meblağlar olduğu için herkes öne çıkarıyor zaten, görüntülenme almasalarda sorun etmezler. biz 17 katını ödüyoruz ve verim alamıyoruz, uyarı olarak bu konuyu açmak istedim.