Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar çamaşır makinenin tambur bilyası bozuldu yapılması için tambur kesilmesi gerekiyor bu sağlam olur mu sizce 1k masrafı var yoksa yeni bir makinemi almak mantıklı sizce hangi markayı tercih etmeliyim arçelik de önerdiler bosch da siemens de yardımcı olurmusunuz
Marka kötülemem fakat en son Arçelik bulaşık makinesi aldım.Servis gelip gözümüzün önünde kutuyu açtı.Kurulum yapıldı akşam fark ettik kapağı yamuk montaj etmişler.Ayrıca arka kazan bağlantı yerlerindeki yapışkanlar hala kurumamıştı.Hemen iade talebi oluşturdum.Gelen servis kapağı değiştirelim dedi.Kabul etmedim sonuçda ben sıfır ürün almışım neden tamir olsun.1 hafta kadar bekledim bu arada Arçelik müşteri hizmetleri 3,4 defa aradı.Müşteri hizmetleri gerçekden çok iyi hizmet veriyor o kısma lafım yok.Bana 6 programlı makine yerine 8 programlı makine hediye edeceklerini üzerinede arcelik.com.tr geçerli %25 indirim kuponu vereceklerini söylediler.Fakat şikayetvar 'daki şikayetleri tek tek okuduğumda tüm seride sürekli dedo çıktığını gördüm.Bir daha uğraşmamak için aide istedim.1 hafta dolmadan servis gelip makineyi evden aldı.2 gün sonrada hesabıma makine ücretini gönderdiler.Müşteri hizmetleri fabrikada kalite kontrol olduğunu söylüyor ama ben güvenemedim.

Bu olaydan sonra Siemens bulaşık makinesi aldım.Sıfır sorun yaşadım.Gelip kuruldu tek çizik bile yok makinede.Her yerini detaylı inceledim.Kurutması olsun,yıkaması olsun memnun kaldık.

Ayrıca evimde Beko çamaşır makinesi,Kurutma makinesi ve Derin dondurucu'da kullanıyorum.Bu makineler 2016 ile 2021 yılları arası alındı.Sıfır sorun yaşadım.Çamaşır makinesi 1 kere rezistans değişti o da bizim hatamız.Kireç yüzünden bozulmuş.