Türkiye'de sahte işyeri gösterip hesap açanlar yüzünden trust verifier hesapları kapatıldı buda yetmedi numara alıp onay alanlar oldu. Kim bunlar komisyoncular . Birde belirli kategoriler askı sebebi oldu bu yüzden . Bu işi 12 yıldır yapıyorum sürekli takip ederim . Şuan resimlerden bile aşkı geliyor yada basit güncellemelerden. Aynı numaradan daha önce harita mevcutsa kapanmıyor görünüyor fakat en ufak güncelleme de farkediyor sistem. Açılabilir mi tekrar ? Çok zor ... Uğraş gerektiren 1 aylık bir sürec . Artı daha sert kurallar var artık . Bu işten anlayan birine yaptırmalısınız . Anlayan derken gerçekten anlayan ... Son zamanlarda başkaları ile çalışıp haritaları askıda olan kişiler bana ulaşıyor . Çalışalım diye . Ama çalışmıyorum . Sebebi de şu : zamanında senelik harita hizmetine ilk 3 garantisi verip senelik 750 istediğim zaman 120 ye yapan var diye giden kişilerdi. Şuan harita hizmeti verenler bile gelip hocam yardım edin diyor. Eskiden paylaşımcı bir insandım fakat zaman bilginin değerli olduğunu gösteriyor . Araştırmadan deneyim sahibi olmadan armut pis ağzıma dusculer türedi . 1 hafta önce askıya alınan müşterimin 6 günde hesabını aktif ettim. Size önerim önce kalite yonergelerini iyice okuyunuz yorumlayın . İtiraz da vergi levhası tabela yetmiyor . Asıl sorun ne bunu çözün . Doğru yola ulaşacaksınız.