Hocam size birisi gelip ben sizin sitenizi 1 ay içinde ilk sıraya çıkarecağım tutar 30k siz önden 10k gönderin derse buna zaten inanmayın.
Siz seo çalışması ile profesyonel destek ve hizmet alıyorsunuz, seo için çalışacak bir personel aramıyorsunuz. Doğal olarak bu konuda araştırma yapıp uzmanını bulmak size düşmektedir. Profesyonel bir iş yapıyorsanız 3-5 kuruştan kaçıp işi bilmeyen yada seo hizmeti adı altında seo çalışmasınan 3te 1ini yapan kişiler ile bir zahmet çalışmayın. 30k değil 40k verin sektörde bilinen, geniş referansı olan kişilerle çalışın. Olduki çalışmalar sitenizde hiçbir işe yaramadı diyelim. Bu uzmanlar çalışma yapıp bırakmaz site diriminizida takip eder zaten. Siz istekte bulunmadan ücret iadesi yaparlar.
işte bende bunu demeye çalışıyorum, adamlar ben seocuyum diyor şöyle böyle konu açıyor bende diyorumki şu kadarını gösterin ben size ön ödeme yaparım ama siz bana bir ön çalışma yapmadan benden niye ödeme alıyorsunuz.. bunu demeye çalışıyorum insanlara ama bizim türk insanı ilk başa bakıyor okuyor hemen yorum ve sabote..