ben geniş kapsamlı düşünüyorum da sen düşünemiyorsun. araba hazır bir şey, yol mesafesine göre yurtiçi teslim süresi zaten 2 günden fazla olmaz mantıken son bir boya veya bakımı yoksa.
seodaki ilerleme 3 günde gözle görülecek bir durum değil. kelimedeki zorluğa göre belki bir kaç hafta ya da ay bile sürebilir ilerleme görmek için. daya çalımaya başlamadan yapılacak analizler bile 1 hafta sürebilir. seodan hiç anlamadan, bu kadar anlıyormuş gibi yukarıdan yorumlar yaparak komik duruma düşüyorsun =) sonra da bu bilgisinizliğini insanların anlama kapasitelerine dik uzatarak örtmeye çalışıyorsun, ve daha komik duruyor.
kasmana gerek yok, güvenemiyorsan sözleşme istersin bu kadar basit. sen güvenmiyorsan kimse de sana güvenmek zorunda değil. heleki şu üslubuna bakılırsa güvenmeyen arkadaşlara da sonsuz katılıyorum. sözleşmeye de yanaşmıyorsan o zaman oku, öğren, kendi seonu kendin yap.
ha belli sen seocusun sanırım ve hep bu şekilde geçimini sağlıyon yaran var ki yaranın üstüne üstüne basıyorsun.. sensin der susarım