işte bakın anlama kapasitesi derim ben buna
benim asıl sorum seocu arayıp bana gelip 30k teklifte bulunup önden şu kadar alırım diyip halbuki hiçbir ilerleme kaydedemediği kişiler için bu birincisi.
1. sayfa garantisini siz veriyosunuz ama getiremiyorsunuz benim ödediğim bedel ne olacak bu ikincisi.
şikayet konusuna gelince şikayet edenler haklı oldukları zaman şikayet edilen kişi ceza alıyor dogrumu ispatlayamazsa alamıyor
karşıdakini kucumsemek seni hakli cikarmaz. ayrica gorunen o ki senin kimsenin anlama kapasitesini ölçecek kapasite ve bilgin yok bu konuda.
forumda acilan sikayet konusu ancak bu forumdaki üyeliği ilgilendirir. magduriyet yasatan kisi forumdan uzaklastirilir ama forum alip o insana parasini vermez. xx.xxx tl dolandirilan adamlar,parasini alamayanlar var bu forumda. sonra da mahkeme pesinde koşuyor ve elinde bir sozlesme olmadigi icin ne kadar alabilecegi de belirsiz.
sozlesmeli ilerlersen de verilen taahhut yerine getirilmezse parani geri alirsin bu kadar basit. o kadar guven sorunun varsa sozlesme imzala neyi kasiyorsun?
sen nasil ki gormedigin sonuca para vermek istemiyorsan, adam da odemesini alip alamayacagini bilmedigi bir durumda cebinden para harcamaz. seocu neden kendi cebinden senin isini finanse etsin? ilerleme kaydetmek icin para ve zaman harcayacak. onden de bir kismini istemesi gayet normal. avans her ticaretin dogasinda var.sozlesme talep etmen de senin adina gayet normal.
isleyisini bilmeidgin bir sektörde bu kadar kendinden emin üslupla insanlarin da anlama kapasitelerini kucumseyerek takilman hic normal degil.