Şimdi sizlere, sadece 67 içerikle aylık +100.000 ziyaretçiye ulaşabilen kanıtlanmış formülleri göstermek üzereyim.

Kanıtlanmış diyorum çünkü uygulanan işlemlerin hepsi kayıt altına alındı.
Adım adım neler yapıldığını gördüğünüzde aynısını kendi siteniz için uygulayabileceksiniz.

SEO uzmanı olmadan sitelerinize binlerce ziyaretçi çekmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Ondan önce...
Neden sitenize binlerce ziyaretçi çekmek için SEO uzmanı olmanıza gerek yok?

Çünkü tonlarca bilgi araştırıp, onlarca saatlik kurslara katılıp, defalarca uygulama yapmak...
400 kiloluk bir gorili boğmaya çalışmak gibi.

Öğrenilecek çok fazla kavram var. Ve bunların pek çoğuna ihtiyacınız bile yok.

İhtiyacınız olan tek şey... "Bak ve Uygula" yöntemiyle anında sonuç veren formüllerdir.
SEO sizin mesleğiniz değil de, sitenizi geliştirmek için kullandığınız bir araçsa tam olarak bunu yapmalısınız.

SEO uzmanı olmadan SEO yapılmaz diyorsanız, saygı duyar ve yolunuzda başarılar dilerim.

Fakat benimle aynı fikirdeyseniz o zaman size bu toplam 2 saatcik formülleri göndermek isterim.

Buyrun arkadaşlar katılabilirsiniz
https://www.udemy.com/course/ucretsi...s-seo-egitimi/

Teşekkürler.

Daha fazla detay merak edenler için

2 ay önce paslanmış SEO bilgimin bir halta yaramadığını fark ettim.
Çünkü 1,5 yıldır başka işlerle uğraşmaktan kendimi geliştirmeye hiç vakit bulamamıştım.

Dürüst olmak gerekirse, tekrar çileli öğrenme süreçlerini ve yeni çıkan algoritmaları çözmeye çalışmaya hiç niyetim yoktu.
Bunun yerine kurslara katılmaya karar verdim. Fakat o anda ilginç bir şey fark ettim.

Bana SEO'nun ne olduğunun anlatılmasını istemiyordum. Hemen sonucu istiyordum.

Onlarca saatlik kurslar ve belki aylarca kafa patlatma süreçlerinin çile olacağını biliyordum.
Sonucu istiyordum ve bugün yada yarın değil, hemen şimdi istiyordum.

O sıra samimiyetimizin ilerlediği @KraLL54;'e durumu anlattım.

Bana sadece bakıp uygulayabileceğim formüllerini vermesini istedim.
Bu, benim ona ücreti karşılığında yaptığım danışmanlık teklifiydi.
Çünkü bu bilgiler onun mesleği ve kazanç kapısıydı.

İlk başta uzak masaüstü ile bilgisayarıma bağlanıp, atılması gereken adımları telefondan anlatacaktı.

Bir anda işler tersine döndü. Doğukan bir teklif yaptı.
Sen de bana "online kurs" hazırlamayı öğret ve bildiklerimizi takas edelim dedi.
Böyle olunca farklı bir yola saptık.

İşte bu konu içinde yer alan Udemy kursu, Doğukan'ın bana verdiği danışmanlığın aynısı.

Yani formülleri bana birebir anlatması değil de, kurs formatında yayınlamasına karar verdik.
Çünkü ben de bazen öğrendiğim formülleri unuttuğumda buradan bakmak daha kolay olacaktı.

Açıkcası bu videoları bir süre kendime sakladım. Kimseyle paylaşmadım.
Kelimenin tam anlamıyla hepsi inanılmaz derecede istediğim faydayı sağlıyordu.

Sonra düşününce, bunu sizlerle de paylaşmam gerektiğine karar verdim.

Benim gibi SEO öğrenmeden, sonuç almak isteyen biriyseniz...
Bu Udemy kursunun sizin için inanılmaz faydalar yaratacağına gönülden inanıyorum.