Merhaba değerli R10 sakinleri. Biliyoruz ki burası webmaster ötesinde bir bilgi ağı, her türden insan bulunuyor. Günde yüzlerce konu açılıyor, kimisi gereksiz kimisi herkesin işine yarayan cinsten..
Bir arkadaş var ki uzun zamandır farkındayım, her şeye ama her şeye konu açıyor. Az önce yaptığım eleştiriyi tamamlayıp kendisine özelden ifade edecekken engellemiş. Daha sonra bunun için konu açmış
Hayır anlamadığım şey, herhangi bir bilgisinin bulunmadığı kişiye monoton hayat yaşama yaftası yapıştırması. Ve bunu yapıp engelliyor, üste çıkıp konu açacak abisi

Yaptığım ne konu baltalaması ne de birinin ekmeğiyle oynamak. Dün olan mevzuyu bugün abartılı başlıklarla açıyorsun. R10'u günlük, not defteri gibi kullanıyor. Ana sayfama düşmesinden rahatsız oluyorum haliyle ve dile getirdim. Herkesin bir amacı var ve güncel, güncelken güzeldir
Arkadaş benim için bir şey ifade etmiyor ancak lütfen bu güzide platformu daha efektif kullanalım. Eleştiriyi kabul edelim, birbirimizin eksiklerini kapatalım kı gelişelim. ❤