Arkadaşlar merhaba 1 senedir beraber oldugum bir kız arkadaşım var ve evlilik kararı aldık. Ben birkaç takı, tüm mutfak eşyaları dahil herşeyi aldım fakat ailesi bizi istemiyor. İnanın istememeleri için ortada tek bir sebep bile yok. Sürekli benim ailem gayet kibar ve nezih şekilde görüşmek istemelerine karşın babası sürekli karşı çıkıyor. Daha benimle, veya benim ailemle oturup tek bir bardak çay içmişlikleri bile yok sürekli kendi kızlarını bize kötülüyorlar. Bizde istiyoruz tamam madem bu kadar kötü biz istiyoruz gelelim yüzük takalım diyoruz, hayır vermiyoruz kefenini alırsınız diyorlar. İnanın kendi halimde işimde gücümde biriyim, kız eve 1 saat gecikse annemi babamı beni arıyorlar, spora gitse bizi arıyorlar ve sürekli tehdit ve hakaret hali. Velhasıl biz kız tarafı nazlı olur diyerek sürekli alttan alıyorduk bu gece 12de 25 yaşında ablası annemi aradı '' SİZİN MEZHEBİNİZ İLE BİZİM MEZHEBİMİZ FARKLI DEDİ. ANNEM DE NE DEMEK İSTİYORSUNUZ BİZİM MEZHEBİMİZ Mİ GENİŞ? DİYE SORUNCA EVET AYNEN ÖYLE! '' yanıtı aldı. Bunuda ben duyunca artık cinnet geçirdim açtım ağzımı yumdum gözümü etmediğim küfür kalmadı tüm bağlar koptu. Sürekli tehdit, sürekli hakaretler artık dayanamadım 25 26 yaşındaki kız bile benim 50 yaşında kanser hastası anneme mezhebiniz geniş diyince cinnet geçirdim. İnanın 1 bardak çay bile içmediler, istemeye gelelim yüzük alacak paramız yok diyorlar tamam para önemli değil gelelim yok gelmeyin, denizliyi terkedersiniz benim raporum var kefenini alırsınız ceza yatmam falan. Siz ne yorum yapıyorsunuz bu olaya?