Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar çok mesaj gelmiş teşekkür ederim. Alevi değiliz velev ki öyleyiz bunlar benim gözümde problem bile değil. Fakat karşı tarafın ailesi maddi olarak son derece düşük bir aile. Babası da bipolar bozukluk ve şizofreni tarzı hastalıkları vardı, sanırım üzüm üzüme baka baka kararır misali tüm aile bozulmuşlar. Babası da bu tedavileri görmüş ama her cümlesinin sonunda '' ben manisada şu akıl hastanesinde şu kadar yattım '' tarzında aklınca bizi korkutarak tehdit ediyor. Yani işine gelen delilerden. Ve sürekli arıyorlar, aradıklarındada sadece bağırtı sadece bağırtı ve size yemin ederimki annem veya babam konuşamıyor bile sadece '' x bey, x bey '' lütfen bizde konuşalım, bırakın da biz de konuşalım diyorlar yalvar yakar bir söz hakkı alırlarsa iki kelam ediyorlar. Kızı eve zindana atacak değilim kız arkadaşları var, spora gidiyor. Bu aktiviteleri yapsa bile bizi arıyorlar 50 yaşında annemi babamı yalancılıkla itham ediyorlar hayır orada değil sizin oğlunuzun yanında diyorlar. VSVS ne yaparsak yapalım adamlarla bir çay içemedik ya bir çay. Adamlara tamam yüzük almaya gücünüz yetmiyor biz alalım diyoruz yok istemiyoruz diyorlar -ki aldım zaten yüzüklerimizide parmağında şuan. Ne yaparsak yapalım insan gibi oturup 2 kelam edemedik ve bunun için de hiç bir sebep yok. Sürekli benim için bana küfür ediyor ruh hastası. Bana kız söylüyor böyle böyle oldu diye. İnanın artık canımdan bıktım annesine babasına hiç karşılık vermedim tamam abi doğrudur abi dedik kız tarafı nazlıdır diye ama bugün gidip de 25 26 yaşındaki kızları sizin mezhebiniz falan diyince anneme delirdim cinnet geçirdim resmen artık dolmuşum herhalde etmediğim küfür kalmadı, şuanda da kız bizimle beraber oturup konuşma olayı falanda bitti. Keşke zerre insan olsalardı. Yahu bir insanlarla bir bardak çay bile içip tanışmadan ne diye küfür hakaret edip istemezsin anlayamıyorum neyse olay bu kadar
Eğer ailede bu sorun varsa genetik yatkınlık vardır ilerde bayan da da bu sorun ortaya çıkabilir onu göz önünde bulundurun