Hocam eğer seneye gerçekten başarılı olacağınıza inanıyorsanız bir yıl daha deneyebilirsiniz. Ancak ben mevcut durumda bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile geçiş yapmanızı daha mantıklı buluyorum. Hem stresli ev ortamından sıyrılıp 2 yıl boyunca DGS hazırlanacak rahat bir ortam sahibi olacaksınız. Kendimde bu süreçten geçtim. Sayısal yapamıyorum. AYT kısmı çok ağır geliyor. Bazen olmayınca olmuyor. Belkide eşit ağırlıktan yine bilgisayar mühendisliği ile bağlantılı olan bir bölüm seçip onu hedeflemelisiniz. Örneğin; YBS gibi.
Seneye tekrar başarısız olursanız bunu kaldıracak durumda mısınız? O zaman geldiğinde ben neden pc programcılığı okumadım diye üzülmeyecek misiniz? Tüm bunlar bir kenara dursun, seneye kazanırsanız bu sorunların hiçbir anlamı kalmaz. Elbette çok mutlu olursunuz. İyi düşünün, her şey gönlünüzce olsun hocam.
Allah razı olsun hocam, vallahi işte çalışıp para biriktirip dershaneye gitmeyi rehber hocalar eşliğinde sağlam bir şekilde çalışmayı düşünüyorum ama Abim elimde ki paraya alacak biliyorum birikim yapmama da izin vermiyor her şeyden soğudum ek olarak dgs sınavımın kalkmasından da korkuyorum her sene yeni bir şey yapıyorlar