ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebilişim bu yeni admin ve ön arayüzü yenilenen versiyonu incelediniz mi?

Yukarı da yazdıklarınız dışında en iyi alternatif daktilo ve tumeva kalıyor zaten. Daktilo ile çok yüksek hit ve kazançlar elde edenler var ama onların sunucusunda olup hite göre sunucu ödemesi vs. bilmiyorum bana çok mantıklı gelmiyor birde yüksek lisans ücreti var tabi.
TE BİLİŞİM TAM BİR HAYAL KIRIKLI - MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE DESTEK BİRİMİ REZİL DURUMDA.

basit bir örnek vereyim, daha geçen seneye kadar ödemeleri yaptığım firmanın sahibinin iban hesabı bankamda sık para gönderilenler arasında kayıtlıydı. BU sene iban hesaplarını değiştirmişler. Bende servis ücretlerini ödemek için eski kayıtlı iban hesaplarına 800 TL ödemişim.
Adamların bana söylediği, bankanızla iletişime geçin ve ödemeyi geri alın.
ben kendilerine durumu izah ettim ancak 1 aydır halen ne ödemeyi kabul ettiler nede iade ettiler. bir de saygısız saygısız konuşmaları yokmu insanı çileden çıkartıyor. Sanırsın rezil index almayan scriptleri ile dünyayı kurtarıyorlar. totolar hep bulutlarda.

11 ADET TE BİLİŞİM LİSANSI OLAN BİRİ OLARAK KİMSEYE TE BİLİŞİM TAVSİYE ETMİYORUM.

BUNDAN SONRA TE BİLİŞİM BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.

O yüzden alternatif haber scriptleri arıyorum, ha 10-15 yeni lisans alacağım yada kendi scriptimi yazdıracağım...