Uzun zamandır çalışıyorum kendime göre amaçlarım var zorlansamda amacıma ulaşıyordum eskiden ama şimdi ne yaparsam yapayım bu ekonomide artık hayallerimin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Bütçem az oldugu için 3 ay önce motor bakıyordum r25 fiyatları 50-60k arasıydı sıfırı bile 90k idi. Fakat param yetmedi 1 2 ay daha sabredip alırım diye azimle dişimi sıktım işteki adaletsizlikleri lafları hep içime attım çünkü amacım ve umudum vardı ama şuan tekrar bakınca umudum kalmadı boş yere çabalıyorum onu farkettim.
3 ay önce 50k olan bir motor nasıl 90k oluyor ben çıldırmak üzeriyim sıfıra yakın olanlar 150k. Ya arkadaşlar 3 ayda nasıl olabiliyor bu anlamıyorum aklım almıyor valla aklım almıyor. Mücadele ettikçe geriye doğru gidiyorum. Aileme tek başıma bakan biriyim dolayısıyla pek birikim yapamıyorum.
Şuan umudum kalmadı artık alamayacagımı anladım işten soğudum, hayatımdan soğudum çalışmaya hevesim hiç kalmadı. Ben bir gram dahi hakkım varsa helal etmiyorum ülkeyi bu hale getirenlere.