Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi zaten kızdan nefret ediyorlar. Bir baba bir kız çocuğuna onu ******* bunu yaparımlı konuşur mu? koskocoman kıza sinkaflı sokmalı küfürler edip şiddet uyguluyor. Bugün şöyle dedi, evde 10 yaşında kız bile onun ismini (kendi kızını) duyunca kulaklarını kapıyor, bakın o paragözdür, onun gözü açtır, o gezmeyi sever o terbiyesizdir falan diyor. Bunu babası ve ablası diyor için trajikomik kısmı benim annem hayır bize karşı gayet kibar terbiyeli bir sorun yok eğer sizin dediğiniz gibiyse de biz kızı istiyoruz siz de kurtulmuş olursunuz haftaiçi gelelim isteyelim diyor anneme dediği laf şu '' HAYIR GELMEYİN DE İSTEMEYİN DE GÖRÜŞMEYELİMDE BU EVE EN FAZLA KIZIN KEFENİNİ ALMAYA GELİRSİNİZ, RAPORUM VAR CEZADA YATMAM '' şimdi bu insanların anasına bacısına küfür etmeyip ne yapmalı? yine tek kelime etmedik tamam dedik kapattık gece 12dede ablası arayıp laf sayıyor. O zamanda bende film koptu artık.
Sorunlu bunlar. Mezhep falan da ne alakaysa hiç anlamadım, büyük ihtimalle bahane. Sorunlu olmaları konusunda sizi o kadar iyi anlıyorum ki, kabul ettiremezsiniz bunlara. İkiniz de koca koca insanlarsınız kimseden formalite müsade istemeye gerek yok bence.