escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ben 2019 da üniversite sınavına girmiş barajı geçememiş biriyim, 2019 un son aylarında babamı da kaybetmenin acısıyla hayattan soğumuş birisiydim tek yaşıyordum, 2020 de vs zaten pandemi fln derken öyle geçti, 2021 de sadece ruhsal kafamı dinlemek için sınava girdim ve 2-3 saat uzaklıkta ki bir şehire geldim, yurdum var çok şükür bursum var, spora gidiyorum okulla ilişiğim yok okumaya gelmedim burada kendimi kendi alanımda geliştirip hayatıma bakaçağım. Okumak pek önemli değil artık maalesef hocam kendinizi geliştirmeye bakın. Ama eğer illakş istiyorum derseniz de o zaman 2 yıllık bir bölüme yazılın yurt arkadaşlıkları vs de size iyi gelecektir. Birşeye canınız sıkılırsa veya anlatmak isteyip anlatamadığınız kimse olmazsa profilimdeki numaradan bana yazabilirsiniz.

Merhabalar, hocam benim hedefim mühendisliği okurken bir yandan da İngilizcemi geliştirmekti dediğiniz gibi kendimi diksiyon, dil gibi alanlarda geliştirmek istiyorum, kendi kendime gitar çalmayı öğrendim, karakalem çizimimde çok iyi hobi olarak yapıyorum bunları fakat bunlar gelecek vadedetmiyor, mühendislik sene olmayacak, 2 yıllığa gitsem onada müsaade etmez farklı bir yerde kalmak istesem tekrar çalışmak için onuda müsaade etmiyor diyor ki madem tuttaramadın okulu bırakıp artık eve bak diyor., Desteğiniz ve yorumunuz için çok sağolun.