mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp All İmport eklentisini kullanıyorum ben bu toplu yükleme işlemleri için. Müşterilerin pazaryerlerinden veya diğer altyapı sağlayıcılarından gelen verileri çoğunlukla exelde düzenleme yapmaya gerek kalmadan yükleyebiliyorsunuz sitenize. Dosyayı eklentinin paneline yüklediğinizde hangi sütundaki verinin woocommerde hangi alana gelmesi gerekiyorsa o şekilde bir defaya mahsus bir eşleştirme yapmanız yeterli oluyor. Zaten bu eşleştirmenin benzerini pazaryerleri arasında ürün aktarırken bile yapıyoruz.

Varyasyonlu ürünler içinde birkaç farklı yapıyı destekliyor eklenti. Sorun yaşatmıyor ama biraz deneyimlemek gerekiyor.
Açıkçası bu eklentiyi denememiştim. İlk kez duydum ismini..

Wordpresse Excel ile varyasyonlu ürün yükleme işlemi için bir excel dosyası üzerinde çalışıyorum. Kodlamamı tamamlamak üzereyim. Eğer ki başarılı olursam sütun eşleştirmesini bile kendisi sistem otomatik tanıyacak şekilde bir çalışma olmasını planlıyorum.

Tabiki herşeyin olduğu gibi bunun da bazı şartları oluyor. Mesela fotoğrafların yükleme klasör isimlerinin veya dosya isimlerinin yazılması gibi..

Ben bi yandan kendi siteme yaptığım için düzenli bir fotoğraf yüklemesi yapıyorum. Örneğin A4 Tech Q Klavye yüklemesi yapıyorsam bunun klasörü "A4Tech" isminde olacak şekilde fotoğrafları ise A4TechQKlavye1, 2 3 gibi varyasyonlu yükleme yapmayı planlıyorum..

Önemli olan fotoğrafların ve klasörlerin isimlerinin düzenli verilmesi..En azından bu aşamada..