Forumdan bir arkadaş, yarın çok önemli ve sektörde başı çeken bir firmaya domain portföy sunumu yapacak. Benden de bu konuda destek istedi, aktif olarak hizmetini verdiğim domain pazarlama metni hizmetinden yararlandı. Tam olarak 4 saattir kesintisiz bir şekilde onun sunumunu hazırlamaktayım. Sanki domainler kendiminmiş gibi özene bezene yazıyorum. Bugün gerçekleşecek toplantıda kendimi onun yerine koydukça bir heyecan basmıyor değil. İstanbul da sağolsun zaten sıcak, bir de bu stresli işi alınca inanın metne 3 kelime eklerken dahi 10 defa düşünüyorum 🥲 Normalde 500 kelimeyi yarım saatte yazan biri olarak, 5 saatte daha 300 kelimedeyim. Her 50 kelimede bir sigara molası veriyorum 😄 Bakalım yarın nolacak?

Yarın, yerli piyasada son yılların gördüğü en büyük domain portföy satışı gerçekleşebilir. Gelişmeleri konu altından da editleyeceğim. Hem benim hem müşterimin adına dualarınıza ve şans dileklerinize ihtiyacım var. Herkese güzel geceler.

SON DURUM EDİTİ

Arkadaşlar ilk görüşme başarılı geçti. Domainler alınacak. Pazarlık görüşmelerine geçildi 🥳 İstediğimizi aldık diyebiliriz, fiyatı zaten tavan olarak belirlemiştik.