Sticky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün bir konuya bu mesele hakkında yazmıştım son 3 ay içerisinde forumda 4 kişi ile çalıştım bu arkadaşlar profilinde referansları olan kişiler ve sonuç sıfır.

Paradan ziyade zaman benim için çok daha büyük kayıp oluyor birisi işi alıyor 20 gün sonra olmadı diyip iade ediyor başka yazılımcıya geçiyoruz aynı süreç orda da sürüyor ne heves kalıyor ne vakit.

Bence sorun yazılımcıların işi alırken daha önce yapmadığı, deneyimlemediği işleri kesinlikle hallederim diyip almasından kaynaklanıyor.
Yanlış anlamayın ama kimin daha önce ne yaptığına bakmadan mı iş veriyorsunuz? Karşı tarafın yaparım demesine güvenmek işi verenin hatası.
A işi ile uğraşan kişiye o işte iyi diye B işi mi veriyorsunuz?

--------------------------------

Birçok kişi işi verdikten sonra programı sürekli revize ettiğini veya doğru düzgün aktaramadığını , sonradan fikrinin değiştiğini ve bundan dolayı teslim süresinin birkaç gün uzadığını anlatmıyor.
Burada kimseyi kandırmaya çalışmayın. Her iki tarafta da nelerin döndüğünü biliyoruz. Sanırım yorumlardaki sorunların büyük kısmı web ile alakalı projeler.

Forumda bot kategorisinde sürekli ölü fiyatlara işler dönüyor. ( hem alıcı hem yazılımcı tarafında )
Dolayısıyla böyle sitemler görmemiz normal

Bir kilo peynir parasına proje olur mu?
Emin olun ki işin hakkını verenler burada kolay kolay iş yapmaz.