Is : Mobil uygulama

Iki yazilimcidan fiyat istedim, biri 2k digeri 4k dedi. her iki yazilimcida 2 hafta da teslim edeceklerinui soylediler.

4k isteyen ile hali hazirda 3 uygulama icin zaten calisiyordum, acil para lazim oldugunu kendisine is verip veremeyecegimi sordu.

bende isi 4k odemek kaydi ile bu arkadasa verdim, ise baslanmadan 2k pesin odedim, sonrasinda yine paraya ihtiyaci oldugunu ve kalan 2k yi odeyebilirmiyim diye sordu, odedim isin gorulsun dedim.

isi her sordugumda nerdeyse bitti, ufak tefek bir kac sey kaldi seklinde oyladi. defalarca demo istedim tamam gorderiyorum dedi ama asla gondermedi.

enson sordugumda yarin gece markete gonderip bu isi bitiyoruz dedi ama tum gece beni bekletip gelmedi, mesajlarima da yanit vermedi.

ertesi gun artik istemedigimi bu sekilde bekletilmek istemedigimi soyledigimde alay eder gibi 5 defa beklesen ne olur gibi konustu.

bende sinirlendim ve kendisine idae icin iban gonderdim, yurt disinda yasadigimdan kendisene gonderim yaparken dolayisi ile £ uzerinden odeme yaptigimdan kendisinden de £ olarak iade talep ettim, ilk basta yok ben senden TL aldim vss dediseyde zorlamadi ve iadeyi yapti.

simdi buraya kadar tek sorun 2k ya yaparim diyene isi yaptirmayip 4k ya bu adama is yaptirmaya kalkismak ile benim yapmis oldugum salaklik diye biliriz.

fakat bu arkadas iade yaparken, sanki canini aliyormusum gibi yapmadigi beddua kalmadi, coluk cocugundan ciksin vss seklinde ergence konusup benim 3 haftami caldin demeye basladi.

Ben bana stress yasat diye mi sana odeme yaptim? ben mi surekli oyala dedim?

hatta iade sonrasi gel konusup uzlasalim dedim ama bey efendi gurur yapiyor, sanki o beni degilde ben onu oyalamisim.

not : tum bu surec 2 aydan fazla surdu.

Not : ben £ olarak odeme yapip £ olarak tekrar iade aldigimdan bu arkadasin kur farkindan 350TL civari zarari oldu.