Aynen hocam doğru söylüyorsun sigorta masrafı, şu bu masrafı illa ki olacak. Söylediğiniz modellere bakacağım çok teşekkür ederim.
aracı galeriden alacaksan galerinin götürdüğü expere gitme yok daha ucuz anlaşmamız var vs vs hiç birisine inanma kendin başka kurumsal expere götür aracı dyno ya sokma dyno aracın motor sağlığı hakkında bilgi vermez fabrika bg ve şuanki bg karşılaştırır yağ yakan aracın motoru dyno da iyi çıkabiliyor motor kompresyon testi yaptır aklına takın sorular olursa sorabilirsin araç alım satım işleri ile uğraştım geçmişte.
müşteri aracına 80 yazdıysa telefonda pazarlık etme ciddi alıcı olduğunu belirt sadece git gör yüz yüze aracı 75 e almak istiyorsan 70 teklif et 71-72 ye çık kibar ve nazik güler yüzle salla birşeyler gencim son param borç harç vs vs adamın malını öldürmeden tatlı dille kabul etmezse son teklifim 73 de yine kabul etmezse aradan 1-2 gün geçerse ve şansına araba satılmamış ise ne senin dediğin olsun ne benim dediğim ortada buluşalım 74 de en son 75 de işi kapat bu taktik çok eski ama herkeste işe yarar ben bildiğim halde aynısını yaptı adam verdim arabayı