İstanbul , Antalya ve Ankara'da yaşamış biri olarak Ankara diyorum çünkü gerçek bir şehir. Ne İstanbul büyük ama kalabalık değil Antalya gibi küçük ve köyde değil. İnsana yaşadığın ilçeye göre tüm isteklerini sağlıyor. İstersen Çankaya'da otur elit kesimle , mahalle kültürü arıyorsan sincana git, öğrenci kesimle takılmak istiyorsan bahçeli tarafinda yasa merkeze yakın olayım diyorsan cebecide otur kiralarda çok uygun. İstanbul'daki tüm imkanlara sahip başkent olmasıyla belki daha fazla özellikleri bile vardır ama o kadar kalabalık değil. Antalya gibi küçük ve köyde değil. Yıllarca Antalya ve İstanbul'da yaşadım hiç biri Ankara'nın yerini tutmaz. Ayrıca flört ve sevgili edinmek diğer şehirlere oranla daha kolay 26 yaşına geldim hala üniversiteli flortum ve sevgilim oluyor. Ankara işini biline nimet. Yıllarca Antalya'da yaşadım buraya taşındıktan sonra sosyal çevrem , sevgili sayım 10 katı arttı bu şehirde. Sosyal ortamınız yoksa sorun şehirde değil sizdedir. Mesela ben 3 gündür antalyadayim ama burada takılacak kız hala bulamadım bu sürede bile Ankara'da kaç tane kız buldum gidince göreceğim.