mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdiki bebelerin elinden telefonu al düşman olurlar mı?
Nasıl vahşice bir tabir bu?
Asıl sizin lideriniz koltuktan insin alayınız terörist olmak için fırsat kollarsınız...
Yazdığınız kelimelerin nereye gittiğini anlamayacak kadar tecrübesiz ve yaşınız küçük olduğunu düşünerek görmezden geliyorum. Yok ben akıllıyım ve dediğimi gayet çok iyi biliyorum bu sebeple istediğinizi yapabilirsiniz derseniz. hiç üşenmeden 480 ve 482. maddeden dava açmak için hazırlıklara başlamak istiyorum. bu konuyu özellikle cevap vererek açıklamanızı bekliyorum.

Herhangi bir siyasi parti ile bağım yok lakin şuan ki cumhurbaşkanını bizim liderimiz olarak görüyorsanız tabi ki yanlışlarını bilsem de liderim olarak görmek zorundayım. Yerine kim gelirse gelsin onu da kabul edeceğim gibi..

Liderden kastınız eğer T.C. Cumhurbaşkanı yani başkanı ise o sizin de lideriniz.

Tccb.gov adresine göre Cumhurbaşkanını tanımı şudur;
"Cumhurbaşkanı Devletin başıdır. Yürütme yetkisi Cumhurbaşkanına aittir. Cumhurbaşkanı, Devlet başkanı sıfatıyla Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletinin birliğini temsil eder; Anayasanın uygulanmasını, Devlet organlarının düzenli ve uyumlu çalışmasını temin eder. "