Aleyküm selam hocam
hocam bunların bir yerlerini kaldıran bizleriz. havalara bak. yaptığı çok büyük saygısızlık. çocuk kişilikli. uzak dur.
Uzak durdum zaten hocam. İnsan sadece üzülüyor ister istemez, sen ne amaçla gidiyorsun o ne amaçla geliyor
Yalnızlık kafayı yedirir gibi hocam, eski bir bayan müdürümüz vardı. Ondan biliyorum
valla şimdiki bayanlarla evlenecek hemcinslerime allah kolaylık versin.
En yakınım olan kız kardeşim bile anneme ses yükseltiyor, başına buyruk davranıyor, laf dinlemiyor, saygısızlık diz boyu, kendi kafasına göre hareket ediyorlar, evlenmeye niyeti yok vs vs... şükür evlendim birşeyleri oturtturdum 5 sene oldu zamanla oturuyor bazı şeyler ama... şimdiki kızlar hem çok nazlı, hem erkek karışmasın istiyor hayatına, hemde düzeni hiç şaşmasın istiyorlar... bir dönem o kadar hayıflanmıştımki... oturdum diriliş ertugrul izlemeye başladım erkeğine hürmet eden saygısı olup özlem duyan bana iyi gelmesi için

eskiler çok şanslıymışlar.. yanlış zamanda dünyaya gelmişiz kızlarımız şimdi çok saygısız, yuva kurmaktan habersiz, erkeklerimiz de hep gönül eğlendirme peşinde allah sonumuzu hayır eylesin
Öyle hocam vallaha, benim etrafımda 2-3 ay evli kalıp ayrılanlar bile var. Ne varsa eskide varmış cidden. Hakkımızda hayırlısı...
Sen haklısın kardeşim.
Senle konuşuyorsa başkasıyla ne işi var.
Halen başkasını düşünüyorsa senle ne işin var.
Hatta çok şanslısın erkenden uyandın.
Canını da sıkma elbet kafana göre birini bulursun Allah'ın izniyle. Bende 29 umda evlendim.
Haklı olmak biseyi değiştirmiyor hocam

Her şeyin hayırlısı diyelim...
36 olana kadar benzer şeyler yaşadık, kısmet 46'lara.
Aman hocam ne yaptın

Nasıl 36 ya kadar yalnız kalmak.. tavsiye edilir bir yanı yok gibi